01
schip

Eigen vloot

Onze schepen zijn snel inzetbaar door vaste meet-setup. Projecten worden uitgevoerd in zeer ondiep water, kanalen, rivieren en diep zeewater.

02
radar

Multi- en singlebeam metingen

SurveySupport Projecten voert uw projecten uit met high-end apparatuur die door onze surveyors wordt gebruikt om tot de beste resultaten te komen

03
klok

Flexibel inzetbaar

SurveySupport is gespecialiseerd in maatwerk. Door de juiste apparatuur op het juiste schip is er voor ieder project een passende oplossing.

04
touwtje

Vakkundig en gekwalificeerd

Maak kennis met de beste surveyors. Allemaal bevlogen professionals die klaarstaan om samen met u tot de beste resultaten te komen.

Snel inzetbaar. Vaste meetsetup. Flexibel

Waarom SurveySupport

SurveySupport is een onafhankelijk nationaal- en internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in hydrografische peilwerkzaamheden.

SurveySupport is gespecialiseerd in (single- en multibeam) hydrografische dienstverlening. SurveySupport heeft zich in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een regionaal- nationaal- en internationaal opererende dienstverlener.

Altijd op maat van de klant en op de meest uiteenlopende werkterreinen. Wij verlenen onze diensten aan onder andere rijksinstellingen waaronder Rijkswaterstaat, havenautoriteiten, onderzoekcentra, en de marine- en offshore industrie.

Hydrographic surveyors

Projecten

Maak kennis met SurveySupport


De bedrijfsactiviteiten van SurveySupport omvatten onder meer multi- en singlebeam metingen van vooroevers en suppleties, environmental monitoring, onderhoudswerken in havens, offshore constructies en de controle van nautische dieptes. Bekijk hier onze bedrijfsfilm en krijg een mooie impressie van onze werkzaamheden.

Bekijk onze bedrijfsfilm